SNEL JE HUIS VERKOPEN?

Vraagt uw situatie om een snelle verkoop van uw woning? Direct een Bod doet, zoals de naam al doet vermoeden, direct een bod op uw woning. In slechts drie simpele stappen kunt u uw woning verkopen. Direct een Bod is gespecialiseerd in het verkopen van onroerende zaken in heel Nederland. Of het nu gaat om woonhuizen, bedrijfspanden, garageboxen of landbouwgrond, direct een Bod is de koper die u zoekt! Wat Direct een Bod succesvol maakt is de snelle gang van zaken. U kunt dus snel uw huis verkopen zodat u geen dubbele hypotheeklasten betaalt. Direct een Bod werkt volgens een simpel 3 stappenplan. De drie stappen bestaan uit:

  • 1. Afspraak
  • 2. Beoordeling
  • 3. Direct een bod

1. Afspraak

Om de verkoop van uw huis in gang te zetten, neemt u eerst contact op met Direct een Bod. U kunt zowel telefonisch als per e-mail contact met ons opnemen. Het telefoonnummer is 0161-493268 en het e-mailadres is info@vdnvastgoed.nl. Ook wanneer u vragen heeft over de werkwijze van Direct een Bod kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen. U bent dus niet direct verbonden aan de verkoop van uw huis. Daarnaast betaalt u ook geen extra kosten.

2. Beoordeling

Nadat er contact is geweest, besluit u of u de verkoop van uw huis wilt doorzetten. Indien dit het geval is, wordt er een afspraak gemaakt voor een bezichtiging. Direct een Bod komt bij u langs om uw huis te bekijken. Ook dit is geheel vrijblijvend en gratis. Aan de hand van dit bezoek en de voorgaande gesprekken wordt er een reëel bod gedaan. Het bod is onvoorwaardelijk en wordt dus slechts een keer gedaan.

3. Direct een bod

Wanneer het onvoorwaardelijke bod is gedaan, gaat u hier mee akkoord of niet. Wanneer u zich kunt vinden in het bod, wordt een notaris ingeschakeld. De notaris stelt een koopcontract op zonder ontbindende voorwaarden. Dit betekent dat de verkoop van uw huis in geen enkel geval kan worden ontdaan. Vervolgens ontvangt u binnen een korte termijn de koopsom via de desbetreffende notaris. Daarbij ontvangt u de koopsom netto zonder bijkomende kosten. Dus wilt u snel uw woning verkopen? Direct een bod biedt de zekerheid die u zoekt!