Huis snel verkopen

Wilt u slapeloze nachten, torenhoge makelaarskosten en dubbele lasten voorkomen? Laat Direct een bod snel je huis verkopen. Wij verkopen diverse woonhuizen, garageboxen, landbouwgrond, bedrijfspanden, horecapanden, ontwikkelingslocaties en dergelijke voor u. Wilt u meer weten? Neem direct contact op!

Snel uw huis verkopen met Direct een bod

Direct een bod maakt het verkopen van je huis mogelijk in een aantal simpele stappen. Om verkoopstress te voorkomen garanderen wij u een zeer snelle afhandeling. Het voordeel van Direct een bod is dat u bij ons geen makelaars- of notariskosten betaalt. Dit bespaart u in de kosten. Kies voor directe zekerheid, kies voor Direct een bod!

In 6 stappen uw huis verkopen

Direct een bod werkt volgens een vast stappenplan. Het stappenplan zorgt er voor dat uw huis binnen korte tijd verkocht wordt. Eerst neemt u contact met ons op;

 • Wij komen gratis bij u langs om uw huis geheel vrijblijvend te bekijken;
 • Op basis van dit bezoek en gesprekken doen wij een onvoorwaardelijk, reëel bod;
 • Kunt u zich in dit bod vinden? Dan laten wij de notaris een koopcontract maken zonder ontbindende voorwaarden;
 • Wij zorgen dat de koopsom zo snel mogelijk via de notaris wordt voldaan;
 • U ontvangt de koopsom netto in handen zonder bijkomende kosten.
 • Het bod wordt geheel vrijblijvend gedaan. Gaat u niet akkoord? Dan hoeft u geen extra kosten te betalen. Direct een bod is de manier op uw huis snel te verkopen.

  Maak een afspraak

  Direct een bod is uw betrokken en betrouwbare partij voor het verkopen van uw huis. De medewerkers zijn allemaal gespecialiseerd in de directe aan- en verkoop van onroerende zaken in heel Nederland. Met Direct een bod kunt u uw huis snel verkopen. Start direct met verkopen en maak een afspraak door ons te bellen of te mailen. Wij bieden u de zekerheid die u zoekt.

  contact