Huis verkopen aan de bank

Wilt u snel uw huis verkopen aan de bank, direct zekerheid en geen dubbele hypotheeklasten? Wij van Direct een bod zijn een betrouwbare en betrokken partij die gespecialiseerd is in de directe aan en verkoop van onroerende zaken in heel Nederland. Wij kopen alle soorten woonhuizen, winkels en bedrijfspanden, garageboxen, bouwgrond, horecapanden, ontwikkelingslocaties en landbouwgrond. Op ons eigen aanbod is inruil van eigen woning mogelijk. Wij bieden u de zekerheid die u zoekt wij kopen uw huis namelijk zelf. Bij veel verkooppartijen betaalt u veel kosten aan makelaars en commissies. Als u uw huis verkoopt via Direct een bod heeft u hier geen last van. Zo bespaart u duizenden euro’s aan commissies.

Verkoop uw huis aan Direct een bod

Direct een bod maakt in een aantal simpele stappen het verkopen van je huis mogelijk. Daarnaast biedt Direct een bod de garantie dat het verkoopproces een snelle afhandeling heeft, zodat verkoopstress voorkomen wordt. U hoeft zich geen zorgen te meer te maken over uw extra lasten. Tevens betaalt u bij ons geen makelaars- of notariskosten, wat u een hoop voordeel oplevert. Kies voor directe zekerheid, kies voor Direct een bod!

Direct een bod

Bij Direct een bod kunt u door bovenstaande procedure rekenen op een snelle afhandeling. De professionele medewerkers van Direct een bod zijn er op gericht om u goed van dienst te zijn. Wanneer u uw huis wilt verkopen aan de bank, kunt u bij Direct een bod terecht. Zoals onze naam al aangeeft, doen wij zo snel mogelijk een bod op uw woning. Het voordeel van Direct een bod is dat u bij ons geen makelaars- of notariskosten betaalt. Hierdoor bespaart u geld voor uw nieuwe woning. Ook voor de beste prijsgarantie en service kiest u voor Direct een bod!

Neem contact op

Sommige situaties vragen om een directe verkoop van uw huis. In dat soort situaties staat Direct een bod voor u klaar. U kunt uw huis verkopen aan de bank. Zij zoeken vervolgens een koper voor uw woning. Wilt u uw huis verkopen aan de bank? Maak direct een afspraak door te mailen of te bellen. Direct een bod, biedt u de zekerheid die u zoekt.

contact